X
 24.09.2021 Препорачани огласи

Оглас за вработување во Магрони ДОО. Се бара: Сметководител за материјално работење

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од:

Сметководител за материјално работење (1 позиција)

Барања за позицијата:
• Завршено високо образование Економски факултет (оддел сметководство и ревизија ќе се смета за предност);
• Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet);
• Познавање на англиски јазик (пишување и зборување);
• Аналитички способности;
• Трудољубивост и доверливост;
• Способност за приспособување на нови и различни задачи;
• Способност за тимска работа.

Компанијата нуди:
• Динамична и професионална работна средина;
• Тимска атмосфера;
• Обуки и можност за професионално напредување.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на vrabotuvanje@magroni.com.mk, најдоцна до 30.09.2021.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.
Активен до:    30.09.2021

Издвојуваме

Препорачани огласи