X
 08.10.2021 Живот

Попуст за студентите на Студентскиот саем на книгата од 13 до 15 октомври

НУБ „Св. Климент Охридски“ во Скопје од 13 до 15 септември ќе биде домаќин на Студентскиот саем на книгата. За време на траењето на саемот, студентите ќе може да купат стручна литература, прирачници, учебници и слично, по пониски цени, кои ќе бидат актуелни само за време на саемот.

На попуст на Саемот ќе бидат достапни и повеќе книжевни класици, како и дел од современата белетристика од светски и домашни автори, а ќе има можност и за зачленување на нови корисници во библиотеката.

фото: Unsplash

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот