X
 09.05.2015 Култура

Проверка на знаењето од историјата


Дали може да ја одберете постарата историска личност без да направите грешка? Правилата на тестот се едноставни: одберете ја историската личност која била родена прва, а потоа сите следни, за накрај да стигнете до онаа која била родена последна. Среќно!Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура