X
 27.07.2017 Забава

Креативен вандализам

Иако вандализмот е криминална активност, не е секогаш погрешен со оглед на тоа што од него може да произлезат вистински креативни дела, а фотографиите подолу се сведоци за тоа.

vandalizam

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава