X
 17.10.2015 Забава

Колку ја познавате Македонија?

Дали знаете колку е висок највисокиот врв во земјата? Дали имате идеја за бројот на езера во Македонија? Обидете се да го решите тестот на линкот подолу.

 Колку ја познавате Македонија?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава