X
 23.06.2022 Живот

Ова се студентите кои добија „Инженерски прстен“ за 2022 година

Претседателот Стево Пендаровски денеска им врачи признание „Инженерски прстен“ на 12 најуспешни студенти, кои дипломирале на факултетите за инженерски дисциплини во земјава.

Во продолжение ви ја пренесуваме листата на сите добитници:

-Ана Јанкуловска - Архитектонски факултет, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Ана Тодорова - Градежен факултет, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Стефани Јосифовска - Машински факултет, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Небојша Левковски - Техонолошко-металуршки факултет, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Дамјан Петровски - Факултет за земјоделски науки и храна, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Андреј Миловановиќ - Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Бисера Доневска - Факултет за шумарски науки, пејзажна архитектура и екоинженеринг „Ханс Ем“, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Наум Димитриески - Факултет за електротехника и информациски технологии, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Блерина Зендели - Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Теодора Петкоска - Природно-математички факултет, Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје;

-Стојче Речаноски - Електротехнички факултет, Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип;

-Марија Стојаноска - Технички факултет, Универзитет „Свети Климент Охридски“ во Битола.Честитки за сите!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот