X
 04.02.2016 Образование

УГД објави повик до студентите и младите за учество во работата на медиумитеЦентарот за односи со јавноста на УГД ги повикува сите студенти, од сите циклуси на студии на УГД, и останатите млади луѓе од регионот активно да се вклучат во работата на Центарот, односно во работата на медиумите при Универзитетот.

УГД располага со телевизиско студио, радио, весник и веб-страници. Повикот предвидува регрутирање на млади луѓе кои се заинтересирани да волонтираат во следните активности:

ОФИЦИЈАЛНИОТ ПОВИК ПРОЧИТАЈТЕ ГО НА ОВОЈ ЛИНК (life.ugd.edu.mk)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование