X
 29.07.2017 Образование

„Ако промените нечија перцепција за себеси и го натерате да биде подобар од тоа што мислел, тогаш сте ја завршиле работата“

Посветеност, истрајност, споделување знаења. Ова се карактеристиките што би требало да ги има во секој однос наставник-ученик. Група ученици одлучиле да ги изненадат своите поранешни наставници и да им кажат колку постигнале во животот благодарение на нив.


Што вие би им рекле на вашите наставници? Има ли некој што ви оставил толку голем впечаток и влијание, што во голема мера е заслужен за вашите успеси?

Подготвил: Маја Пероска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование