X
 20.09.2017 Култура

Времето е идеално за во кино! Еве кои филмови можете да ги погледнете во CINEPLEXXКИНГСМЕН - ЗЛАТНИОТ КРУГ
Во новото продолжение нашите јунаци се соочуваат со новите предизвици. Кога нивното седиште ќе биде уништено, нивното патување ќе ги одведе до откривањето на сродна шпиунска агенција во САД под наслов Стејтсмен. Во новата авантура која ги тестира нивните граници и снаги, овие две елитни агенции ќе мораат да се придружат за да го победаст немилосрдниот заеднички непријател. После големиот успех на филмот „Кингсмен: Тајната служба" од 2015 година, пристигнува новото продолжение со Терон Еџерт и Колин Фирт во главните улоги, а им се придружуваат и Џулијан Мур, Ченинг Татум, Хали бери, Педро Паскал, Џеф Бриџис, Вини Џоунс и Елтон Џон.ЛЕГО НИНЏАГО ФИЛМ
На шест млади нинџи, Лојд, Џеј, Каи, Кол, Зен и Нја, им е доделена задача да го одбранат нивниот дом, Нинџаго. Навечер, тие се храбри воини, користејќи ги своите моќи и нивните возила се борат против негативците и чудовиштата. Преку ден, тие се обични тинејџери коишто се борат со нивниот најголем непријател: средното училиште.

Неделна програма 21.9 - 28.9.2017

Кингсмен
Секој ден: 15:45, 17:20, 18:30, 20:00, 21:10, 22:40
Викенд:
12:40, 15:45, 17:20, 18:30, 20:00, 21:10, 22:40

Среќните Логанови
Секој ден: 18:00, 20:15, 22:30

Возач
Секој ден: 18:45, 21:00
Петок, Сабота и Вторник: 18:45, 21:00, 23:15

Тоа
Секој ден: 16:30, 17:50, 19:15, 20:30, 22:00, 23:00

Анабела: Почеток
Секој ден: 21:30

Чувај ми го грбот
Секој ден: 19:00, 21:20
Петок, Сабота и Вторник: 19:00, 21:20, 23:40

Бери Сил: Американски оригинал
Секој ден: 20:45

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Лего Нинџаго 3Д
Секој ден: 15:00, 17:00, 19:30
Викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:30

Лего Нинџаго 2Д
Секој ден: 16:15, 18:15
Викенд: 12:00, 14:00, 16:15, 18:15

Тврд Орев 2 3Д
Секој ден: 16:45
Викенд: 14:40, 16:45

Подлиот Јас 3 3Д
Секој ден: 15:30
Викенд: 11:40, 13:40, 15:30

Емотикони 3Д
Викенд: 12:30

Малиот Бигфут 3Д
Секој ден: 15:15, 17:10
Викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:10

Малиот Бигфут 2Д
Секој ден: 16:00
Викенд: 12:20, 14:20, 16:00

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура