X
 24.11.2022 Стипендии

Стипендии од Универзитетот на Твенте, Холандија

Отворен е повикот за стипендии на Универзитетот на Твенте во Холандија.

Стипендиите се наменети за студенти на магистерски студии на универзитетот, а изнесуваат од 3.000 евра до 22.000 евра годишно. Се доделуваат околу 50 стипендии годишно.

Пријавувањето трае до 1 февруари 2023. Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    01.02.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии