X
 10.06.2019 Образование

Не е проблем да се грижите за 30 дечиња наеднаш ако си ја сакате работата, вели воспитувачката Билјана Лотеска

Воспитувачката Билјана Лотеска, која работи во градинката „Детска радост“ во Општина Гази Баба, годинава го доби признанието за најдобар просветен работник, кое секоја година го доделува Здружението на просветни работници на град Скопје. Лотеска е меѓу седумтемина просветни работници што неодамна го добија ова признание за посебен придонес во професијата. Од оваа временска дистанца, дури и после голем воспитувачки стаж, Билјана вели дека не е тешко да се работи со деца ако доволно ја сакате таа работа.

Интервјуто со Лотеска прочитајте го на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование