X
 04.04.2016 Економија

АНКЕТА: Какви се вашите навики за on-line купување?

Она што некогаш беше незамисливо за многумина, да разгледуваат производи на интернет-страници наместо на излози денеска станува секојдневие за голем дел од Македонците. Но, дали конечно го надминавме стравот од користење на платежните картички за шопинг преку интернет? Што најчесто пазарите онлајн? Преку оваа анкета се обидуваме да добиеме јасна слика за тоа какви навики имаат Македонците кога станува збор за купувањето преку интернет.

Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија