X
 23.04.2016 Живот

Можете ли да го најдете уметникот на фотографијата?


Во големиот проект наречен „Метаморфоза“, Леони Гене и Џорг Дустервалд соработувале со фотографите Лајла Прегизер и Уве Шмида за да го скријат човековото тело во повеќе природни пејзажи. Може да заклучиме дека им успеало. Обидете се да ги пронајдете моделите на фотографиите.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот