X
 09.11.2016 Живот

Погледнете како гласале граѓаните на Америка според критериумите пол и возраст

Кој им ја одредува иднината на младите во Америка? - Нивните родители и баби и дедовци. 

Идеолошката определба на младите жени и мажи се про-левите прогресивни идеи, наспроти онаа на нивните родители кои имаат потрадиционални, позатворени и порудиментирани сфаќања за политичкото уредување на светот. Погледнете како гласале граѓаните на Америка според критериумите пол и возраст

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот