X
 07.02.2017 Наука

Пред и потоа фотографии на НАСА што ќе Ве замислат

Сателитите на НАСА постојано ја набљудуваат земјата, прават фотографии и праќаат информации на истражувачите на Земјата.

езеро

Обично нештата се исти како што биле претходниот ден, но Земјата сепак постојано се менува. Понекогаш тие промени настануваат на некои дискретни настани, бавно се менува формата и тешко е да се забележи промената, а некои промени се видливи веднаш по катастрофата.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Марта Димитров

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наука