X
 19.04.2017 Живот

Преку 60.000 капачињa беа употребени за спот за големата наградна игра на СкопскоМаса долга над 35 метри, повеќе од 60.000 капачиња од пиво, над 50 члена екипа и стотина статисти е сликата што ја затекнавме на снимањето на новата реклама за Скопско во огромниот хангар на Пивара Скопје.

Импресивна глетка и возбудлива атмосфера следеше по повикот за акција од режисерот.

Стотина раце како на забрзана снимка ги редеа капачињата кои покажаа испис: Голема наградна игра на Скопско и број на телефон 14 33 7.

Со превртување на капачињата беа најавени возбудливите награди; камп возило Volkswagen California Beach RV и автомобил Volkswagen Polo, како и останатите награди што ќе бидат доделени.

Забавна глетка и супер искуство, барем за сите нас кои од страна го следевме снимањето. Навистина уживавме!

Во наградната игра може да се учествува со капачиња на Скопско, Скопско Смут и Скопско Радлер од 0.33 л и 0.5 л во стаклена амбалажа, кои на внатрешната страна имаат единствен код кој треба да се испрати на телефонскиот број 14 33 7, а цената на една СМС порака е 5,9 денари со ДДВ.

Наградната игра трае 8 недели, од 9 април до 4 јуни, со главно извлекување на 5 јуни. Секој час се извлекуваат добитници на СКОПСКО мултипак. Секој ден се извлекуваат добитници за пикник маса и сет за скара, а еднаш неделно се извлекува добитник на рачно фудбалче.

Сите потребни и дополнителни информации можете да ги најдете на веб страницата www.SKOPSKOZANAS.mk

Пивара Скопје го најави почетокот на големата наградна игра - СКОПСКО – За Нас! со 60.000 пивски капачиња

Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот