X
 24.07.2019 Живот

Вложете во реновирање на домот со енергетско ефикасни материјали сега и видете ги придобивките подоцна

Кога размислуваме за реновирање на домот мислиме најпрво на изгледот и на дизајнот, а воопшто не помислуваме на тоа колкави ќе бидат сметките за електрична енергија и дали материјалите употребени се енергетско ефикасни и на крај дали реновирањето ќе влијае врз намалување на сметките за електрична енергија.

energija

Сепак, постојат неколку клучни работи кои ако ги земете во предвид при Вашете реновирање ќе го задржите изгледот и дизајнот кој го посакувате но и ќе заштедите на енергија долгорочно.

Секогаш размислете за иднината кога правите поправки во сегашноста.

Аплицирајте на линкот за Кредит за инвестиции наменет за реновирање на домот

1
За поголем комфор и помали сметки во вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

2

Аплицирајте на линкот за Кредит за инвестиции наменет за реновирање на домот

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот