X
 26.05.2023 Образование

Бесплатни онлајн курсеви за „Фотошоп“

Доколку сте заинтересирани да научите нови вештини или да почнете со нова работа која ќе ве исполнува, онлајн курсевите може да ви помогнат да ја направите потребната промена во кариерата. Во продолжение се неколку бесплатни онлајн курсеви за софтверот за обработка на фотографии „Фотошоп“. Сите се нудат на платформата „Јудеми“.

- Почетен курс за „Адоби фотошоп“ од 60 минути (Adobe Photoshop Crash Course in 60 Minutes)
- Напредно користење „Фотошоп“ (Advanced Photoshop Manipulation)
- Неверојатни фотографски ефекти во „Фотошоп“ (Amazing Photo Effects in Photoshop)
- Основи на „Адоби фотошоп ЦЦ“ (Basics of Adobe Photoshop CC)
- Основни алатки за „Фотошоп“ (Basic Tools Of Photoshop)
- Од основни алатки за „Фотошоп“ до напреден „Фотошоп“ (Photoshop Basic Tools to Advanced Photoshop)
- Техники за продуктивност во „Фотошоп ЦЦ 2020“ (Photoshop CC 2020 Productivity Techniques)
- „Фотошоп ЦЦ: Основи на „Фотошоп“ (Photoshop CC: The Essentials of Photoshop)
- „Фотошоп“ за почетници (Photoshop for Beginners)
- „Основи на „Фотошоп“ (Photoshop Fundamentals)

Извор: Mashable
Насловна фотографија: Pixabay
Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование