X
 26.11.2021 Живот

Повторно заедно: Новата реклама на Телеком открива кој е најголемиот новогодишен подарок

Во пресрет на празниците и во време на социјална изолација, најубавиот новогодишен подарок е тоа што повторно можеме да бидеме заедно.

Последните две години поголемиот дел од животот се одвиваше онлајн, па дури и празниците. Дигиталните алатки ни помогнаа да останеме поврзани. Сепак, топлината на допирот, звукот на присуството и сликата повторно заедно, во добро здравје и во топлината на домот со најблиските, е подарокот што сите ние го посакуваме.
Преку симпатично раскажана приказна за дедо и внук кои одамна се немаат видено, и покрај виртуелната поврзаност, видеото на Телеком успева да ги разбуди чувствата на возбуда што повторно сме заедно за празниците, нешто што недостигаше сето ова време...

Пораката „Најголемиот подарок е што сме повторно заедно“ е заедничка во семејството Дојче Телеком и, освен кај нас, таа е испратена и во другите 9 пазари: Австрија, Полска, Унгарија, Хрватска, Чешка, Црна Гора, Романија и Словачка.

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот