X
 14.12.2022 Стипендии

Стипендии за студирање во Сингапур

Отворено е пријавувањето за стипендии од 2.000 долари месечно за студенти на додипломски и магистерски студии во Сингапур. Стипендиите се доделуваат од Владата на Сингапур за период од 2 до 6 месеци.

Пријавувањето трае до 15 февруари 2023.

Повеќе информации може да најдете овде.
Активен до:    15.02.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии