X
 17.10.2021 Стипендии

Стипендии за студирање на Универзитетот во Британска Колумбија

Универзитетот во Британска Колумбија, Канада, доделува стипендии за додипломски студии за академската 2022/2023 година.

Кандидатите треба прво да бидат примени на универзитетот за да бидат земени предвид за стипендијата. Пријавувањето за студирање на универзитетот трае до 15 јануари.

Повеќе информации пронајдете овде
Активен до:    15.01.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии