X
 24.02.2016 Живот

Каков би ви бил квалитетот на животот ако живеевте во друга земја?

Доколку не би живееле во земјата во која живеете денес, каков би бил вашиот живот? Дали би биле истата личност? Веб страната IfitWereMyHome.com ви овозможува да споредите каков би ви бил животот доколку би живееле во друга земја.

 

квалитет

 

Линк до галеријата.

Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот