X
 30.01.2021 Стипендии

Стипендии за меѓународни студенти за студирање во Париз за 2021-2022 година

Франција отсекогаш била една од најпопуларните дестинации за странски студенти токму поради универзитетите и истражувачките активности.

Стипендиите се делумно или целосно финансирани и се за додипломски, постдипломски, докторски и постдокторски студии.

ТУКА можете да добиете повеќе информации за тоа на кои универзитети се нудат стипендии и како можете да аплицирате.
Активен до:    31.12.2099
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии