X
 04.07.2020 Образование

ВИДЕО - Вашето физичко присуство во предавалните е незаменливо, им вели проф. д-р Александра Бужаровска на студентите

Минатиот месец Факултети.мк направи онлајн-анкета во која ги запрашавме студентите кој наставник заслужува пофалба за трудот што го вложил во организирањето на онлајн-наставата.

Меѓу оние за кои студентите испратија најмногу пофалби се најде и професорката Александра Бужаровска од Технолошко-металуршкиот факултет.

- Се труди и теорија и задачи да ни овозможи што подобро да сфатиме, достапна во секој момент за што и да ни треба - напиша еден студент.


Сега ние ја прашавме неа што има да им каже на студентите и да им упати некоја инспиративна порака.

Погледнете ја целата нејзина порака:


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование