X
 20.05.2015 Живот

Што би одбрале ако ве остават на пуст остров?

Оставени сте на напуштен остров. Може да одберете само четири од следните предмети. Кои ќе ги одберете? Со кои предмети ви се зголемуваат шансите за преживување?

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот