X
 02.09.2015 Образование

Слободни места за упис во вториот уписен рок на УКИМ

Согласно со Конкурсот за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот  „Св.  Кирил  и  Методиј“  во  Скопје,  објавен  на  20.6.2015,  во  дневниот  весник „Дневник“, на факултетите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, во прва година во учебната  2015/2016  година,  во вториот уписен рок има  слободни  места  за  следниов  број студенти:

КОНКУРС ЗА УПИСИ ВТОР УПИСЕН РОК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование