X
 21.05.2019 Образование

Наставничка држи настава со холограми, роботи, тобогани и апликации

Имам „математички тобоган“ кој најчесто го користам со ученикот со посебни образовни потреби. Користам и едукативен робот не само во математиката, туку и по ликовно образование, општество и македонски јазик. Применувам и холограм за претставување на 3Д-форми со помош на мобилна апликација и пластична призма изработена од стари пакувања од цедиња, вели наставничката Зорица Милкова.

Како изгледаат нејзините часови прочитајте на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование