X
 12.09.2022 Интернационални огласи

Глобална младинска програма за климатски стипендии 2022 година

Единствена можност за млади лидери кои покажуваат лидерски и комуникациски вештини во застапувањето за „климатско образование“ ќе добијат стипендии.

Ова е континуирана тековна програма. Може да аплицирате во секое време и да започнете од каде било. Бидејќи ова е онлајн програма, можете да аплицирате онлајн без никаква географска локација.

ТУКА можете да добиете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    31.10.2022
Тагови:

Издвојуваме

Интернационални огласи