X
 22.04.2020 Интернационални огласи

Повик за апликации: Онлајн-подучување за интерактивност

Соочени со значителна промена во начинот на кој училиштата работат низ светот, од наставниците се бара да стекнат вештини во многу краток временски период.

Наставниците може да се соочат со несигурност за тоа како најдобро да одржуваат лекции преку интернет за своите ученици. Овој курс има цел да биде еднакво корисен за наставници во време кога наставните практики стануваат повеќе дигитализирани.

Повеќе информации за курсот можете да добиете ТУКА.
Активен до:    31.12.2099

Издвојуваме

Интернационални огласи