X
 13.04.2020 Интернационални огласи

Останете дома и волонтирајте - можности за онлајн-волонтерство

Волонтирањето отсекогаш било еден од наједноставните дарежливи начини да ја напуштите удобната зона и да истражувате, а истовремено да инвестирате во личен и професионален развој.

Во време на глобална пандемија и социо-економска криза, најприродно е да се чувствуваме изгубени и сами и прилично ограничени на начини на кои можеме да придонесеме за општеството.

Токму тука доаѓа волонтирањето, поточно интернет-волонтирањето.

Ве охрабруваме да се обидете со следните онлајн-можности за волонтирање.

1. Translators without Borders
2. Smithsonian
3. LibriVox
4. Project Gutenberg

Повеќе информации можете да најдете ТУКА.
Активен до:    31.12.2099

Издвојуваме

Интернационални огласи