X
 08.06.2016 Образование

Кој според вас најмногу ја заслужува титулата РЕКТОР НА УКИМ?

 

Универзитетските професори Атанас Кочов, Ненад Новковски, Александар Димитров, Никола Јанкуловски, Коле Василевски, Елена Думова Јовановска се кандидатите за изборот на нов Ректор на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“. Нов ректор законски треба да се избере до 15 јули. Интервјуата со кандидатите можете да ги прочитате на ОВОЈ ЛИНК.


Со цел да го дознаеме вашето мислење, решивме да спроведеме анкета за тоа кој според вас најмногу ја заслужува титулата Ректор на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ и зошто баш тој професор ја заслужува оваа титула.

 


Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование