X
 13.11.2015 Образование

Инфографик: Како да се биде современ родител?

Модерното родителство е полно со предизвици од повеќе видови. Започнувајќи од грижата за детето, па сè до едукацијата на самите родители за нивните улоги и големото влијание врз личноста на детето, да се биде родител денес е комплицирана задача.

Ивана Илиевска, дипломиран педагог, ни дозволи да го искористиме нејзиниот дипломски труд на тема „Воспитните предизвици на современото родителство“ за илустрација на значењето на современото родителство со корисни совети за младите родители. Во прилог погледнете го инфографикот на темата.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование