X
 28.03.2018 Живот

Добриот родител е оној родител кој е подготвен да научи повеќе за родителството!


Извор: Pixabay

Регистрирајте се и бидете дел од втората конференција "Родителството во ХХI век". Конференција на која ќе пронајдеме одговор за прашањата со кои секојдневно се сретнуваме како (идни) родители:

- Како денеска да ги воспитуваме децата?
- Како да им помогнеме на нивниот пат за растење?
- Што да прават?
- Како да живеаат/Каде да одат?

Повеќе информации на следниов линк линк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот