X
 24.05.2015 Живот

Зошто оригиналност = успех?


Оригиналноста е важна кога создавате сопствен бренд. А, денес, секој кандидат за работа, работодавач или вработен е бренд самиот по себе. Не се обидувајте да бидете она што не сте. Брендирајте се себеси.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот