X
 30.08.2017 Култура

Најнови филмови кои може да ги гледате во Синеплекс...The Bad Batch

Avec l'amour


 
Дионис не е само обичен наставник по биологија пред пензионирање. Тој има пасија, има сон. Наместо жена му, навечер друштво му прават над сто стари автомобили! Баш таму, на периферијата на здодевниот град, меѓу купиштата ʹрѓосани железа, тој ја наоѓа радоста на постоењето. Додека сонува да отвори музеј за стари автомобили, неговата помлада жена едвај врзува крај со крај, правејќи свадбени и роденденски торти. Веќе звучи како вистинска љубовна приказна, нели?


Гадната Група




Дејството во филмот Гадната Група, сместено во врелите пустински дини, се фокусира на Арлен која неславно завршува во дистопискиот свет надвор од цивилизацијата. Изгубена, она станува заробеник на група канибали и додека Арлен се прилагодува на животот меѓу „гадната група“, сваќа дека изборот меѓу доброто и злото зависи од тоа до кого се наоѓаме

Чувај ми го грбот




Најдобриот телохранител во светот добива нов клиент, платен убиец кој мора да сведочи на Меѓународниот Суд на правдата. Тие мора да ги решат несогласувањата и да работат заедно доколку сакаат навреме да пристигнат на судењето.


Неделна програма 31.8. - 6.9.2017



Avec l'amour
Секој ден: 20:15, 21:45
Викенд: 12:40, 20:15, 21:45

Возач
Секој ден: 16:40, 18:15, 20:30, 22:45

Гадната група
Секој ден: 18:45, 21:00
Петок, Сабота и Вторник: 18:45, 21:00, 23:20

Атомска Русокоса
Секој ден: 19:15, 21:30

Анабела: Почеток
Секој ден: 19:45, 22:15

Темната Кула
Секој ден: 17:30, 22:00

Чувај ми го грбот
Секој ден: 15:15, 17:40, 19:00, 20:00, 21:15, 22:30
Петок, Сабота и Вторник: 15:15, 17:40, 19:00, 20:00, 21:15, 22:30, 23:40

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 3D
Секој ден: 14:40, 19:30

Бери Сил: Американски оригинал
Секој ден: 18:30, 20:45, 23:00

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тврд Орев 2 3Д
Секој ден: 15:00, 17:00
Викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00

Тврд Орев 2 2Д
Секој ден: 16:00
Викенд: 12:00, 14:00, 16:00

Подлиот Јас 3 3Д
Секој ден: 15:30, 17:15
Викенд: 11:40, 13:40, 15:30, 17:15

Емотикони 3Д
Секој ден: 16:20, 18:00
Викенд: 12:20, 14:20, 16:20, 18:00

Емотикони 2Д
Викенд: 11:20, 13:20

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура