X
 22.09.2021 Препорачани огласи

Оглас за вработување во „Esse“. Се бара: Возач - дистрибутер со Б и Ц категорија

Позиција: Возач-Дистрибутер со Б и Ц категорија

Наши барања:
• Возачка дозвола со Б и Ц категорија
• Трудољубивост и доверливост
• Мотивација за работа во тим
• Минимум 3 год.раб.искуство во дистрибуција на стока

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk.
Активен до:    29.09.2021

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Препорачани огласи