X
 14.02.2015 Образование

Што е Автономна зона?

Што е Автономна зона? Ако не знаете, студентите на креативен и едноставен начин го објаснуваат значењето на Автономна зона.

Погледнете го видеото
Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование