X
 29.12.2020 Образование

МОН објави измена и дополнување на резултатите од конкурсот за студентски стипендии

Министерството за образование и наука објави измена и дополнување на резултатите од Конкурсот за доделување студентски стипендии за академската 2020/2021 година.

На страницата може да се погледнат дополненијата на списоците и да се преземат договорите за стипендиите.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во прва група.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во втора група - добитници врз основа на остварен успех.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во втора група - добитници на стипендија запишани на ИТ студиски програми на државни универзитети.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во трета група.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во трета група - математика.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во трета група - физика.

ТУКА можете да го видите дополнувањето на списокот на студентски стипендии во трета група - хемија.

За да го преземете договорот за стипендија, одете директно на страницата на МОН.

Насловна фотографија: Freepik

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование