X
 01.04.2020 Живот

Да ја искористиме изолацијата за да ја поправиме нашата „воспитна трагедија“, вели наставникот Гоце Бумбароски

Вонредните мерки поради коронавирусот ги сместија учениците покрај своите родители наместо во училишните клупи. Сметам дека со години наназад постои „тивка трагедија“ во нашите домови и ги засега нашите најскапоцени: нашите деца. Време е да ја поправиме, може да го искористиме моментот сега кога сме дома повеќе од вообичаено, вели наставникот м-р Гоце Бумбароски.

Неговите предлози прочитајте ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот