X
 26.01.2015 Живот

Кога ти е здодевно на час...


Продуктивноста на училиште не е секогаш поврзана со учењето, освен доколку не сте во уметничко училиште. Можеме само да замислиме колку им било „забавно“ на овие ученици. Но, мора да признаеме. Нашите чкртки на училишните клупи не беа толку добри.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот