X
 24.03.2015 Забава

Очигледно, сите може да бидеме уметници денес


Не би сакале да ја критикуваме уметноста, ниту уметниците кои ги создале овие дела. Сепак, ние не сме експерти. Меѓутоа, сигурни сме дека не ги разбираме овие уметнички дела и многумина се со нас во ова. А, зошто би создавале уметност доколку никој не ја разбира?

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава