X
 12.04.2015 Живот

Кога Азија бара талент...


 
Триото од Филипини кое настапува по името "The Miss Thres" уште во првите секунди усппеаја да ги освојат симпатиите на жирото. но правиот шок пристигна во моментот кога почнаа да ја пеат "Sex bomb" од Том Џонс.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот