X
 14.12.2018 Образование

Сара Цветкова има 10 години, а нејзините цртежи ќе ве остават без зборови

Сара длабоко навлегува во ликовните вештини, а ја интересира и пишаниот збор. Ги развива талентите, конкурира на конкурси и натпревари, но и си ужива во детството

Погледнете ги цртежите на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование