X
 03.11.2015 Живот

АНКЕТА: Што јадете на голем одмор / на пауза меѓу предавања?

Што да јадеме денес? Сакаш пица на парче да си земеме? Колку пари имаш? За сок нема да имам... Ова се отприлика муабетите кои се неизбежни меѓу учениците/студентите додека траат паузите односно на големите одмори. Оваа анкета нa Факултети.мк се однесува токму на храната, па еве можност да ни кажете - какви ви се навиките во исхраната.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот