X
 19.10.2016 Настани

Бесплатни часови по танго за студенти!

ЗА СТУДЕНТИ ТАНГО ВО ТАНГОМ
- Уписи на почетници во НИВО 1 -


Во студиото на ТангоМ имате можност да го откриете магичниот свет на аргентинското танго.
Свет кој е создаден од невербална комуникација, движење и танго музика.
ТангоМ Тимот ви подготви пакет програма на часови и практики со кои ќе ви го пренесат нивното стекнато знаење и досегашно искуство од танго светот.
Ниво 1 е наменето за почетници - со и без претходно знаење.
Партнер/Партнерка не е потребно.

Времетраење на Ниво 1: три месеци
Интензитет : 3 пати неделно - еден час и две практики
Термини за час: четврток од 18.00ч до 19.30ч и 19.30ч до 21.00
Термини за практика: понеделник и петок од 18.00ч до 20.00ч (еден час, по ваш избор)

Пополнете ја следната апликација, подгответе насмевка и придружете ни се од 20 Октомври 2016 !
>>> https://goo.gl/forms/IdXADsvx0hYEpsPs2

Повеќе инфомрации на

https://www.facebook.com/events/1259783147394648/

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Настани