X
 23.11.2016 Економија

АНКЕТА: На која банка во земјава најмногу ѝ верувате?

Граѓаните имаат голем избор на комерцијални банки чии услуги ги користат секојдневно. Сите нудат различни производи, каматни стапки, поволности, со цел да привлечат што е можно повеќе луѓе. Но, која од нив нуди најдобри и најповолни услови за своите клиенти? Што може да ве натера да се откажете од услугите на вашата „матична“ банка? Одговорете на прашањата од нашата анкета во продолжение.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија