X
 04.12.2016 Живот

Новогодишната еуфорија може да започне!Со концерт и изведба на новогодишни песни на хор составен од 180 ученици од повеќе средни училишта на Градот Скопје беше блесна централната елка во Скопје која е поставена на Плоштадот „Македонија“.

Централната новогодишна елка со висина од 21 метри, и е осветлена со неколку илјади светилки и светлосни фигури, а ќе свети во различни бои.

Годинава за првпат Плоштадот „Македонија“ е декориран и со светлосна фонтана и со светлосен тунел.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот