X
 20.12.2021 Живот

Празнична атмосфера во студентска соба во „Гоце Делчев“

Студентска соба во „Гоце Делчев“ во Скопје е првиот кандидат за најдобро украсена соба.

За да ги погледнете сите фотографии од оваа соба и да гласате за неа со лајк, отворете ја објавата на „Инстаграм“.


Ве потсетуваме дека Факултети.мк реши да подари ваучер од 5.000 денари за најкреативните студенти што живеат во студентски дом. Ваучерот ќе може да се искористи за бела техника и електронски уреди.

Читателите ќе ја изберат собата со најубави новогодишни декорации.

Испратете ни максимум 5 слики на redakcija@fakulteti.mk најдоцна до 25 декември со следните податоци: број на соба, студентски дом и контакт. За секоја соба ќе објавиме посебен албум со фотографии на „Инстаграм“ и ваучерот ќе го добие онаа со најмногу лајкови.

Единствен услов е да нè заследите на „Инстаграм“: @fakultetimk.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот