X
 29.06.2018 Наша тема

Кога се прават најмногу бебиња во Македонија?

Лани, според возраста на мајката, 34,7 % од мајките биле на возраст од 25 до 29 години. Генерациска година на мајката која се појавува како најфреквентна при раѓањето на детето е 1988 година.

Прочитајте кога најмногу се прават деца во Македонија


Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема