X
 02.10.2020 Живот

Kviki gric - легенда што се грицка


Го обележува животот на луѓето, го прави подобар, незаборавен е и сите го сакаат - тоа е Kviki gric, незаборавна легенда со повеќе од 45 години искуство. Тој има и изглед и талент, цел пакет за секаков вид забава, а гледањето спортски натпревар или филм го прави да биде уште понеодолив. Тоа е така затоа што може да се грицка без гледање, но не може да се гледа и да се забавува без грицкање.

Со својот легендарен вкус, Kviki gric го задоволува секој куќен ред за грицкање, а во напнати ситуации служи како прва помош, затоа што грицкањето од вреќичка смирува подобро отколку дишењето во вреќичка. Дека ова го практикуваат многумина, потврдуваат и годишните бројки: дури 270 тони неодолив Kviki gric се грицкаат за време на спортски натпревари, забави и во напнати ситуации. Но, ова не треба да изненадува бидејќи примамливата комбинација на ким и рузмарин создава посебен, препознатлив вкус кој магично влијае на сите и едноставно тера на уште повеќе грицкање.

Тој е малку срамежлив во последно време, но по долга пауза во медиумите, Kviki gric повторно е во центарот на вниманието! Славното минато и светлата иднина го прават Kviki gric посебен, а и покрај децениското искуство, Kviki gric сè уште е во тренд и никогаш не излегува од мода.


(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот